Această chelneriţă a servit ani de zile un bărbat care o jignea de fiecare dată când venea în restaurant! După moartea lui a avut un șoc.

0
833

Melina Salazar este chelneriţă, iar timp de 7 ani a servit, zi de zi, un bărbat care o trata cu superioritate, o jignea şi îi vorbea urât de fiecare dată.

Walter Swords, un bătrân trecut de vârsta de 80 de ani, îşi făcuse un obicei din a veni zilnic la restaurantul în care lucra Melina, pentru a-şi lua masa acolo. După jigniri şi un comportament neadecvat la adresa angajaţilor, aceştia au refuzat să-l mai servească, Melina fiind singura care a acceptat această provocare.
Femeia îi aducea mereu ceea ce bătrânul comanda, nu îi lua în seamă cicălirile, ba chiar îi zâmbea de fiecare dată.

După 7 ani în care se prezenta zilnic la restaurant, bărbatul nu a mai apărut. Iar după o săptămână Melina a fost contactată de un avocat.

„Eu îl reprezint pe domnul Walter, care s-a stins din viaţă cu o săptămână în urma. Ştiu că eşti surprinsă, dar el m-a trimis cu un mesaj. Pentru că ai fost atât de bună şi răbdătoare cu el, Walter a hotărât să îţi lase o moştenire. Este vorba de un bacşiş de 50.000 de dolari şi o maşină.”